AROMAHIERONTA

Laadukkailla Lakshmin eteerisillä öljyillä ja ihoa tehokkaasti hoitavilla pohjaöljyillä tehtävä kokonaisvaltainen vartalohoito. Öljyt valitaan aina sinun tarpeiden ja toiveiden mukaan. Halutessasi hoito voidaan aloittaa kuivakuorinnalla.
Aromahieronta hoitaa sekä mieltä että kehoa tuoksuelämysten yhdistyessä lempeään ayurvediseen hierontaan. Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu raskaana oleville eikä imettäville. Aromahieronnan esteenä ovat myös verenkierron- ja sydämen häiriöt, vakavat mielenterveyden ongelmat sekä muut vakavat sairaudet.

75 min. / 75 €

RENTOUTUSHIERONTA

Klassisen hieronnan otteita hyödyntävä kosmetologin tekemä hierontahoito koko vartalolle. Hoito sisältää jalkakylvyn, vartalon kuivakuorinnan sekä kokovartalohieronnan ihoa tehokkaasti hoitavalla, laadukkaalla öljyllä. Hierontahoito vilkastuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa kudosten aineenvaihduntaa sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta edistää ihon solutoimintaa, iho pehmenee ja ihon väri paranee. Niin keho kuin mielikin rentoutuu tässä hoidossa.

90 min. / 75 €

RENTOUTUSHIERONTA YLÄVARTALOLLE

Klassisen hieronnan otteita hyödyntävä kosmetologin tekemä hierontahoito ylävartalolle. Hoito sisältää kuivakuorinnan sekä rentouttavan hieronnan selän, käsien, niska-hartiaseudun, dekolteen ja pään alueelle. Hoito tehdään ihoa tehokkaasti hoitavalla, laadukkaalla öljyllä. Hierontahoito vilkastuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa kudosten aineenvaihduntaa sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta edistää ihon solutoimintaa, iho pehmenee ja ihon väri paranee.

45 min. / 52 €

RENTOUTUSHIERONTA JALAT, KÄDET + PÄÄ

Klassisen hieronnan otteita hyödyntävä kosmetologin tekemä hierontahoito jaloille ja käsille. Hoito tehdään ihoa tehokkaasti hoitavalla, laadukkaalla öljyllä. Hierontahoito vilkastuttaa verenkiertoa ja nopeuttaa kudosten aineenvaihduntaa sekä tehostaa kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronta edistää ihon solutoimintaa, iho pehmenee ja ihon väri paranee. Hoidossa käsitellään jalkaterät ja pohkeet sekä kädet olkavarresta sormenpäihin saakka. Päähieronta viimeistelee tämän rentouttavan hengähdyshetken.

45 min. / 52 €

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava hoito, joka alentaa stressiä ja laukaisee lihasjännityksiä. Käsittely tehostaa aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja imunestekiertoa sekä rauhoittaa mieltä.
Hoito sisältää kuumakivihieronnan joko koko vartalolle tai esimerkiksi jalkoihin ja selkään keskittyen. Hieronta tehdään ravitsevalla öljyllä.

60 min. / 70 €

KUUMAKIVIHIERONTA

Kuumakivihieronta on erittäin rentouttava hoito, joka alentaa stressiä ja laukaisee lihasjännityksiä. Käsittely tehostaa aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja imunestekiertoa sekä rauhoittaa mieltä.
Hoito sisältää kuivakuorinnan ja koko vartalon kuumakivihieronnan. Hieronta tehdään ravitsevalla öljyllä.

90 min. / 85 €