LUONNONKAUNIS

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, naamion ja voiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet. Tuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaan kosteuttavasta, rauhoittavasta tai puhdistavasta linjasta, joten hoito sopii kaikille ihotyypeille.

45 min. / 55 €

NETRA HAMSA -RITUAALI SILMÄNYMPÄRYSIHOLLE

Elvyttävä, kosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä hoito silmänympärysiholle. Hoitohetki alkaa mieluisan eteerisen öljysekoituksen valinnalla, lyhyellä jalkaterien hieronnalla ja kasvojen alkupuhdistuksella. Silmänympärysihoa ravitaan ja hellitään tehotuottein ja lymfaattisin hierontaliikkein. Hoidon kruunaa kristallein tehtävä silmänympäryksien marmapistekäsittely.

45 min. / 53 €

KASVOHIERONTA

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen ja kosteutuksen sekä rentouttavan hieronnan, jossa käsitellään lempeästi dekoltee, olkavarret, niska-hartia -seutu ja kasvot sekä halutessasi hiuspohja.

40 min. / 43 €

KASVOHOITO NUORELLE (alle 18v.)

Palvelu sisältää ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyn kasvohoidon sekä ihonhoidon opastusta.

60 min. / 53 €

VAHVISTAVA KASVOHOITO

Vahvistava, rauhoittava ja kosteuttava hoito herkälle ja aralle iholle. Erinomainen esimerkiksi couperosa- ja rosacea-iholle.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kosteutuksen, seerumin, erikoisnaamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusajalla hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.

45 min. / 60 €

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kosteutuksen, pitkän kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.

60 min. / 65 €

BLACK MUD -KASVOHOITO

Saven, aktiivihiilen ja Kyproksen merimudan mineraalit sekä Kuolleen meren suola ja levä yhdistettynä kasvi- ja aromaterapiaan: Black Mud hoitaa ihoa monella tapaa. Black Mud – kasvohoito puhdistaa ihon toksiineista ja ravitsee tehokkaasti antaen iholle kauniin hehkun. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän öljyseerumihieronnan, naamion sekä voiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.

70 min. / 73 €

EPÄPUHTAAN IHON KASVOHOITO

MEKAANISELLA IHONPUHDISTUKSELLA

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet. Hoito sopii hyvin myös sekaiholle, jolla on tarvetta mekaaniselle puhdistamiselle

75-90 min. / 75 €

VATA – PITTA – KAPHA -RITUAALIT : IHOTYYPIN MUKAINEN LAKSHMI-KASVOHOITO

Ayurvedaan pohjautuva aromaterapeuttinen kasvohoito, jossa kasvojen ihon lisäksi hoidetaan ja hemmotellaan koko kehoa ja mieltä. Ihotyypin mukaisesti valituilla luonnonkosmetiikkatuotteilla tehtävä hoito sisältää lyhyen jalkahieronnan, kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, ayurvedisen kasvohieronnan, naamion, käsien hieronnan sekä hoitovoiteen kasvoille.
Vata-rituaali kuivalle ja elottomalle iholle.
Pitta-rituaali herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle.
Kapha-rituaali sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle.

90min. / 90 €

ANTIAGE -RITUAALI

Kokonaisvaltainen Lakshmi-hoito ikääntyvän ihon tarpeisiin. Antiage-rituaali ravitsee, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti sekä vahvistaa ihon rakennetta. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, ayurvedisen kasvohieronnan, ampullin/seerumin, erikoisnaamion sekä hoitovoiteen. Naamion vaikutusajalla kätesi saavat hieronnan.

Eri tuoteyhdistelmät tehoaineineen tuovat ratkaisuja eri ikäkausien haasteisiin: Ennaltaehkäisevä alle 40-vuotiaille. Ravitseva yli 40-vuotiaille. Korjaava yli 50-vuotiaille.

 75-90 min. / 105 €

KASVOHOITO ULTRAÄÄNIPUHDISTUKSELLA

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen, tarvittaessa lyhyen mekaanisen puhdistuksen (huom. jos ihossa on paljon puhdistettavaa, valitsethan mekaanisen puhdistuksen lisäpalveluna +20€), kosteutuksen, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja kivuton tapa syväpuhdistaa ja kuoria ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Esteet ultraäänipuhdistukselle:
– kuume
– ihotaudit, ihovauriot, palovammat, avohaavat
– ihomuutokset tai poikkeukset terveydentilassa, esim. pahanlaatuiset kasvaimet tai syöpähoidot – sydämentahdistin, sydänviat
– epilepsia
– raskaus
– injektoidut aineet hoitoalueella
– implantit hoitoalueella.

75 min. / 75 €

KASVOHOITO IONTOFOREESI-IMEYTYKSELLÄ

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, tehoaineen/seerumin imeytyksen iontoforeesilla, erikoisnaamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.
Iontoforeesi on menetelmä, jonka avulla tehostetaan aineiden imeytymistä ihoon galvaanista tasavirtaa hyödyntäen. Tämä mahdollistaa vaikuttavien aineiden imeytymisen syvemmälle kuin käsin tehdyssä hoidossa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Esteet iontoforeesi-imeytykselle:
– kuume
– ihotaudit, ihovauriot, palovammat, avohaavat
– ihomuutokset tai poikkeukset terveydentilassa, esim. pahanlaatuiset kasvaimet tai syöpähoidot – sydämentahdistin, sydänviat
– epilepsia
– raskaus
– injektoidut aineet hoitoalueella
– implantit hoitoalueella.

75 min. / 90 €

KASVOHOITO ULTRAÄÄNIPUHDISTUKSELLA
JA IONTOFOREESI-IMEYTYKSELLÄ

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon tarpeen mukaan kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, kosteutuksen, tehoaineen/seerumin imeytyksen iontoforeesilla, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja kivuton tapa syväpuhdistaa ja kuoria ihoa.
Iontoforeesi on menetelmä, jonka avulla tehostetaan aineiden imeytymistä ihoon galvaanista tasavirtaa hyödyntäen. Tämä mahdollistaa vaikuttavien aineiden imeytymisen paljon syvemmälle kuin käsin tehdyssä hoidossa.
Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Esteet ultraäänipuhdistukselle ja iontoforeesi-imeytykselle:
– kuume
– ihotaudit, ihovauriot, palovammat, avohaavat
– ihomuutokset tai poikkeukset terveydentilassa, esim. pahanlaatuiset kasvaimet tai syöpähoidot – sydämentahdistin, sydänviat
– epilepsia
– raskaus
– injektoidut aineet hoitoalueella
– implantit hoitoalueella.

90 min. / 100 €