HETKEN HEMMOTTELU KASVOILLE

Kiireisempäänkin aikatauluun sopiva hoito, jonka aikana saat sulkea silmät ja hengähtää hetken, samalla kun kasvojasi hellitään. Palvelu sisältää alkupuhdistuksen, kosteutuksen, lempeän hieronnan kasvoille sekä hoitovoiteen.

30min. / 32 €

SILMÄNYMPÄRYSIHON HOITO

Virkistävä ja kiinteyttävä hoito silmänympärysiholle. Hoito kirkastaa katseen ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.
Hoito sisältää koko kasvojen alkupuhdistuksen ja kosteutuksen sekä hoitovoiteen. Silmänympärysiho saa hauteen, seerumin, hieronnan sekä naamion. Silmänympärysnaamion aikana saat nauttia dekolteen ja niska-hartia -seudun hieronnasta.

35min. / 39 €

KASVOHIERONTA

Palvelu sisältää alkupuhdistuksen ja kosteutuksen sekä rentouttavan hieronnan, jossa käsitellään lempeästi dekoltee, olkavarret, niska-hartia -seutu ja kasvot sekä halutessasi hiuspohja.

40 min. / 39 €

LUONNONKAUNIS

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, naamion ja voiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.
Tuotteet valitaan ihosi tarpeiden mukaan kosteuttavasta, rauhoittavasta tai puhdistavasta linjasta, joten hoito sopii kaikille ihotyypeille.

45 min. / 55 €

VAHVISTAVA KASVOHOITO

Vahvistava, rauhoittava ja kosteuttava hoito herkälle ja aralle iholle. Erinomainen esimerkiksi couperosa- ja rosacea-iholle.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kosteutuksen, seerumin, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusajalla hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.

50 min. / 59 €

KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.

60 min. / 62 €

BLACK MUD -KASVOHOITO

Saven, aktiivihiilen ja Kyproksen merimudan mineraalit sekä Kuolleen meren suola ja levä yhdistettynä kasvi- ja aromaterapiaan: Black Mud hoitaa ihoa monella tapaa. Black Mud – kasvohoito puhdistaa ihon toksiineista ja ravitsee tehokkaasti antaen iholle kauniin hehkun. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän öljyseerumihieronnan, naamion sekä voiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.

70 min. / 69 €

EPÄPUHTAAN IHON KASVOHOITO

MEKAANISELLA IHONPUHDISTUKSELLA

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, seerumin, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet. Hoito sopii hyvin myös sekaiholle, jolla on tarvetta mekaaniselle puhdistamiselle

75-90 min. / 72 €

IHOTYYPIN MUKAINEN LAKSHMI-KASVOHOITO

Ayurvedaan pohjautuva aromaterapeuttinen kasvohoito, jossa kasvojen ihon lisäksi hoidetaan ja hemmotellaan koko kehoa ja mieltä. Ihotyypin mukaisesti valituilla luonnonkosmetiikkatuotteilla tehtävä hoito sisältää lyhyen jalkahieronnan, kasvojen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, naamion, käsien hieronnan sekä hoitovoiteen kasvoille.
Vata-rituaali kuivalle ja elottomalle iholle.
Pitta-rituaali herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle.
Kapha-rituaali sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle.

90min. / 85€

IKÄÄNTYVÄN IHON KASVOHOITO

Ihon toimintoja aktivoiva sekä tehokkaasti kosteuttava kasvohoito ikääntyvälle iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kasvohieronnan, naamion, seerumin ja hoitovoiteen.

 90min. / 89€

KASVOHOITO ULTRAÄÄNIPUHDISTUKSELLA

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon tarpeen mukaan kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, kosteutuksen, tehoaineet/seerumin, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.
Ultraäänipuhdistus on tehokas ja kivuton tapa syväpuhdistaa ja kuoria ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Esteet ultraäänipuhdistukselle:
– kuume
– ihotaudit, ihovauriot, palovammat, avohaavat
– ihomuutokset tai poikkeukset terveydentilassa, esim. pahanlaatuiset kasvaimet tai syöpähoidot – sydämentahdistin, sydänviat
– epilepsia
– raskaus
– injektoidut aineet hoitoalueella
– implantit hoitoalueella.

75min. / 75€

KASVOHOITO IONTOFOREESI-IMEYTYKSELLÄ

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kosteutuksen, tehoaineen/seerumin imeytyksen iontoforeesilla, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.
Iontoforeesi on menetelmä, jonka avulla tehostetaan aineiden imeytymistä ihoon galvaanista tasavirtaa hyödyntäen. Tämä mahdollistaa vaikuttavien aineiden imeytymisen paljon syvemmälle kuin käsin tehdyssä hoidossa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Esteet iontoforeesi-imeytykselle:
– kuume
– ihotaudit, ihovauriot, palovammat, avohaavat
– ihomuutokset tai poikkeukset terveydentilassa, esim. pahanlaatuiset kasvaimet tai syöpähoidot – sydämentahdistin, sydänviat
– epilepsia
– raskaus
– injektoidut aineet hoitoalueella
– implantit hoitoalueella.

75min. / 89€

KASVOHOITO ULTRAÄÄNIPUHDISTUKSELLA
JA IONTOFOREESI-IMEYTYKSELLÄ

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihon tarpeen mukaan kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, kosteutuksen, tehoaineen/seerumin imeytyksen iontoforeesilla, naamion ja hoitovoiteen. Naamion vaikutusaikana hieronnan saavat valintasi mukaan joko jalat tai kädet.

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja kivuton tapa syväpuhdistaa ja kuoria ihoa.
Iontoforeesi on menetelmä, jonka avulla tehostetaan aineiden imeytymistä ihoon galvaanista tasavirtaa hyödyntäen. Tämä mahdollistaa vaikuttavien aineiden imeytymisen paljon syvemmälle kuin käsin tehdyssä hoidossa.
Hoito sopii kaikille ihotyypeille.

Esteet ultraäänipuhdistukselle ja iontoforeesi-imeytykselle:
– kuume
– ihotaudit, ihovauriot, palovammat, avohaavat
– ihomuutokset tai poikkeukset terveydentilassa, esim. pahanlaatuiset kasvaimet tai syöpähoidot – sydämentahdistin, sydänviat
– epilepsia
– raskaus
– injektoidut aineet hoitoalueella
– implantit hoitoalueella.

90min./99€