HETKEN HEMMOTTELU JALOILLE

Kiireisempäänkin aikatauluun sopiva hoito, jonka aikana saat sulkea silmät ja hengähtää hetken, samalla kun jalkojasi hellitään. Palvelu sisältää jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan, lyhyen hieronnan ja hoitovoiteen.

30min. / 35€

JALKAHIERONTA

Hoito sisältää jalkakylvyn ja pitkän, rentouttavan jalkahieronnan polviin saakka sekä voiteen jaloille.

45min. / 42€

KEVYT JALKAHOITO

Palvelu sisältää jalkakylvyn, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kevyen hoidon kovettumille ja hoitovoiteen. Ajan salliessa jalat saavat myös hieronnan.
Kynsien lakkaus +10€. Lakan saat mukaasi.

60min. / 60€

PADA SPA – AYURVEDINEN JALKAHOITO

Ayurvedaan pohjautuva aromaterapeuttinen hoito, joka tehdään kehoa ja mieltä tasapainottavilla, yksilöllisesti valituilla Lakshmin tuotteilla. Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, marmapiste-jalkahieronnan, naamion, käsien hieronnan sekä hoitovoiteen jaloille. Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu raskaana oleville eikä imettäville. Hoidon esteenä ovat myös verenkierron- ja sydämen häiriöt sekä vakavat mielenterveyden ongelmat.

Kynsien ja kynsinauhojen siistiminen +30€. Kynsien lakkaus +10€. Lakan saat mukaasi. Kovettumien hoito +10€.

60min. / 60€

HEMMOTTELUHOITO JALOILLE

Tämän virkistävän hoidon jälkeen jalat tuntuvat ihanan keveiltä! Hoito sisältää jalkakylvyn, kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen sekä naamion, jonka vaikutusaikana saat nauttia valintasi mukaan joko pään tai käsien hieronnasta. Lopuksi myös jalat hierotaan.
Kynsien lakkaus +10€. Lakan saat mukaasi.
Kovettumien hoito +10€.

75min. / 65€