AIKAA ITSELLE

Palvelu sisältää Hetken hemmottelu jaloille -hoidon sekä Kosteuttavan kasvohoidon. Rentouttava hoitokokonaisuus, jonka jälkeen jalat ovat kivan kepeät ja kasvojen iho tehokkaasti kosteutettu.

90min. / 90€

AROMAHIERONTA VARTALO + KASVOT 

Moniaistillinen hoitokokonaisuus, jossa sinua hemmotellaan päästä varpaisiin. Hoito sisältää jalkakylvyn, vartalon hellävaraisen kuivakuorinnan, koko vartalon aromahieronnan, kasvojen alkupuhdistuksen ja kosteutuksen sekä lempeän kasvo- ja päähieronnan. Huomioithan, että tämä hoitokokonaisuus ei sovellu raskaana oleville eikä imettäville.

105min. / 105€

LEMPEÄÄ LÄMPÖÄ

Ihanan hemmotteleva hoitokokonaisuus, joka vie sinut täydellisen rentoutumisen tilaan. Hoito sisältää jalkakylvyn, koko vartalon kuumakivihieronnan, kasvojen alkupuhdistuksen, kosteutuksen ja hieronnan, kasvonaamion sekä hiuspohjan lempeän hieronnan.

120min. / 125€

PÄIVÄUNI

Hoitokokonaisuus, joka hellii niin ihoa, kehoa kuin mieltäkin. Hoito alkaa jalkakylvyllä, jonka aikana saat nauttia maadoittavasta, lempeästä päähieronnasta. Hoito jatkuu koko vartalon kuivakuorinnalla ja hieronnalla. Kasvot saavat alkupuhdistuksen, kosteutuksen, hieronnan, naamion ja voiteen. Myös käsien ihoa hellitään naamiolla, ja jalkaterät hierotaan öljyin ja voitein. Hoidon jälkeen saat ”heräillä” hissukseen ja nauttia kupin teetä ja pientä purtavaa kaikessa rauhassa.

130min. / 140€

IRTIOTTO ARJESTA

Ylellinen kahden hoidon kokonaisuus, joka sisältää Pada Spa – ayurvedisen jalkahoidon sekä ihotyypin mukaisen Lakshmi -kasvohoidon. Saat hoitojen ohessa myös pientä purtavaa ja juomaa.

150min. / 140€