RAUHA

Tasapainottava ayurvedinen hoito, jossa kasvojen ihon lisäksi hoidetaan ja hellitään koko kehoa ja mieltä. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja lyhyellä jalkaterien hieronnalla. Tämä auttaa sinua rentoutumaan ja pysähtymään hetkeen. Yksilöllinen kasvohoito tehdään ihon tarpeiden mukaan.
Vata – kuivalle ja elottomalle iholle.
Pitta – herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle.
Kapha – sekaiholle ja epäpuhtaalle iholle.

90min. / 99€

KIRKAS

Uudistava ja kiinteyttävä ayurvedinen kasvohoito. Hoito alkaa jalkakylvyllä ja lyhyellä jalkaterien hieronnalla. Tämä auttaa sinua rentoutumaan ja pysähtymään hetkeen. AHA-hedelmähappokuorinta, ampulli ja erikoisnaamio ravitsevat, kosteuttavat ja aktivoivat kasvojesi ihoa palauttaen sen kirkkauden.
Tässä hoidossa yhdistyvät tehokkaimmat tuotteet ja kokonaisvaltaisesti hyvää tekevä, hoitava kosketus.

90min. / 113€

RENTO

Rentouttava hierontahoito kasvoille. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja kosteutuksen sekä hieronnan, jossa käsitellään lempeästi dekoltee, olkavarret, niska-hartia -seutu ja kasvot sekä halutessasi hiuspohja.

45min. / 56€

SÄIHKE

Elvyttävä, kosteuttava, kirkastava ja kiinteyttävä silmänympäryshoito.
Ayurvedinen hoitohetki alkaa mieluisan eteerisen öljysekoituksen valinnalla, lyhyellä jalkaterien hieronnalla ja kasvojen alkupuhdistuksella. Silmänympärysihoa ravitaan ja hellitään tehotuottein ja lymfaattisin hierontaliikkein. Hoidon kruunaa kristallein tehtävä silmänympäryksien marmapistekäsittely.

45min. / 56€

LEMPEÄ

Lempeä on kasvohoito nuorelle (alle 18v). Hoitohetki sisältää ihon tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöidyn kasvohoidon sekä ihonhoidon opastusta lempeässä ja huomioivassa hengessä.

60min. / 63€

HELEÄ

Saven, aktiivihiilen ja Kyproksen merimudan mineraalit sekä Kuolleen meren suola ja levä yhdistettynä kasvi- ja aromaterapiaan: Heleä-kasvohoito hellii ihoa monella tapaa. Puhdistavat ja ravitsevat tuotteet sekä pitkä hieronta tuovat iholle kauniin heleyden.

60min. / 79€

VIRKEÄ

Virkeä on sopiva kasvohoito sinulle silloin, kun ihosi kaipaa tehokasta hoitoa, mutta sinulla ei ole paljon aikaa käytettävissä. Ihosi tarpeiden mukaan valikoidut kuorinta, ampulli, naamio ja seerumi virkistävät ja elvyttävät kasvojesi ihoa.
Naamion vaikutusajalla tehtävä käsien tai pään hieronta tuo ihanaa rentoutumista myös tähän lyhyempään hoitohetkeen.

45min. / 79€

RAIKAS

Puhdistava kasvohoito, joka sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle, rasvoittuvalle tai samealle iholle.
Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaan.
Puhdistamisen lisäksi hoidossa keskitytään ihon toimintojen tasapainottamiseen.
Kaksi erilaista naamiota yhdessä muiden tuotteiden ja hoitomenetelmien kanssa takaavat iholle miellyttävän raikkauden.

90min. / 109€